Kalkulačka dovozu aut z USA

Zajímá vás cena dovozu auta z USA? Vyplňte kalkulačku dovozu aut z USA a velmi rychle se dozvíte kalkulaci dovozu auta z USA na klíč včetně proclení. Kalkulačka dovozu aut z USA je nástroj, který vám pomůže zjistit kompletní cenu dovozu auta z USA na klíč.

Kalkulačka dovozu auta z USA - příklady

Na několika příkladech níže si ukážeme modelové kalkulace dovozu auta různých kategorií z USA v porovnání s nákupem podobného typu vozu v ČR. V kalkulacích uváděné ceny jsou vždy ceny nového auta (včetně dovozu až do ČR na klíč a proclení).

Příklad č. 1 – Kalkulačka dovozu SUV z USA – Dodge Durango:

Pokud uvažujete nad pořízením prostorného rodinného SUV, pojďte se s námi podívat na porovnání nákupu Porsche 911 Carrera v ČR versus dovoz Dodge Durango z USA.

Za Škodu Kodiaq Exclusive Selection v sedmimístné konfiguraci zaplatíte při nákupu v ČR 1 187 600 Kč bez DPH a získáte tak auto s motorem 2,0 V4 o výkonu 190 HP.

Za cenu 1 149 900 Kč bez DPH přitom můžete mít Mazdu CX-90 z USA dovezenou na klíč, s motorem 3,3 V6 a výkonem 280 HP. Nejen, že tak získáte dokonce osmimístné SUV s řadovým šestiválcem, které je s délkou 5,1 m o dvě kategorie větší, ale v neposlední řadě získáte opravdu exkluzivní SUV, které nemá v ČR každý druhý.

Rozhodnete se i vy pro dovoz SUV auta z Ameriky?

Příklad č. 2 – Kalkulačka dovozu sportovního auta z USA – Chevrolet Corvette:

Pokud uvažujete nad pořízením výkonného sportovního auta, pojďte se s námi podívat na porovnání nákupu Porsche 911 Carrera v ČR versus dovoz Chevrolet Corvette z USA.

Za nejlevnější Porsche 911 Carrera zaplatíte při nákupu v ČR 2 719 111 Kč bez DPH a získáte tak auto s motorem 3,0 V6 o výkonu 394 koní.

Za cenu 1 939 900 Kč bez DPH přitom můžete mít Chevrolet Corvette z USA dovezený na klíč, s motorem 6,2 V8 a výkonem 490 koní. Nejen, že přímo ušetříte více než třičtvrtě milionu, ale navíc (jste-li plátci DPH) uplatníte odpočet DPH na celou částku, jelikož se s pořizovací cenou vejdete do 2 milionů. Jen na DPH tak ušetříte dalších více než 150 000 Kč. V neposlední řadě získáte opravdu exkluzivní sporťák, který na českých silnicích opravdu nikdo jen tak nepřehlédne.

Rozhodnete se i vy pro dovoz sportovního auta z Ameriky?

Příklad č. 3 – Kalkulace dovozu pickupu z USA – Ford F-150, RAM-1500:

Při dovozu pickupů z USA je největší zájem hlavně o tzv. full-size pickupy, které nemají v ČR adekvátní konkurenci. V této kalkulaci tedy neuvádíme porovnání, ale jen cenu dovozu dvou nejoblíbenějších pickupů z USA.

Pickup Ford F-150 (modelový rok 2023) můžete mít včetně dovozu na klíč již za 999 900 Kč bez DPH a získáte tak obří pickup s motorem 3,3 V6 o výkonu 290 HP.

Pickup RAM-1500 (modelový rok 2024) můžete mít včetně dovozu na klíč již za 1 149 900 Kč bez DPH a získáte tak obří pickup s motorem 3,0 V6 o výkonu 293 HP.

Rozhodnete se i vy pro dovoz pickupu z Ameriky?

Kalkulačka dovozu auta z USA

Co obsahuje kalkulačka dovozu aut z USA?

Kalkulačka dovozu aut z USA vám po zadání příslušných údajů umožní rychle zjistit cenu dovozu auta z USA. Kalkulačka dovozu auta z USA zahrnuje údaje jako:

  • Značka a model vozidla, stupeň výbavy: Zde se pokuste co nejpřesněji specifikovat, o jaké auto máte zájem, pokud možno i včetně stupně výbavy.
  • Modelový rok: NJako výchozí je brán modelový rok 2024, pokud máte zájem o jiný modelový rok, zadejte ho v kalkulačce dovozu z USA.
  • Stav auta: V této části kalkulačky zvolte, zda máte zájem o nové, předváděcí nebo ojeté vozidlo.
  • Váš e-mail: PV poslední části už jen zadejte e-mailovou adresu, na níž vám přijde kalkulace dovozu auta z USA na klíč.

Jak použít kalkulačku dovozu auta z USA pro optimální výpočet?

Při používání kalkulačky dovozu aut z USA je důležité zadat co nejpřesnější údaje. To zahrnuje zejména správnou značku, model, stupeň výbavy a modelový rok vozidla.

Kontaktujte nás kvůli dovozu auta z USA

Chcete poradit s výběrem a dovozem auta z USA? Nebo už máte jasnou představu a chcete jen vyřešit dovoz auta z USA? Neváhejte se na nás obrátit, zařídíme pro vás vše na klíč a bez starostí!

Kontaktujte nás ohledně dovozu auta z USA e-mailem, telefonicky nebo si sjednejte osobní schůzku v sídle naší firmy v Praze. Kontaktujte nás ohledně dovozu SUV z USA, dovozu pickupu z USA, případně dovozu sportovního auta z USA, najdeme pro vás nejvhodnější nabídku a zajistíme vše na klíč od A do Z.

Kontaktní formulář

Odesláním formuláře berete na vědomí zpracování osobních údajů.

DrivingUSA.cz

Fortis Equis Trading s.r.o.

Mezi vodami 639/27, Praha 12, 143 00

IČ: 04189957

Společnost je zapsána u Městského soudu v Praze, oddíl C,  vložka 243887