O nás

O společnosti Driving USA

O společnosti Driving USA

Vážení příznivci (nejen amerických) automobilů,

platforma Driving USA vznikla v reakci na neustále rostoucí ceny aut na českém a evropském trhu a snižující se nabídku zajímavých modelů aut (obzvlášť se silnějšími motory). Jako majitel největší manažerské školy v České republice, institutu CEMI, se většinu svého profesního života pohybuji mezi manažery na všech úrovních, a vím tak, že ani manažeři či majitelé prosperujících firem nechtějí za automobily utrácet víc, než je nezbytné. Navíc rozhodně nepovažují současnou evropskou nabídku aut za optimální v poměru cena versus hodnota. Zároveň se chtějí odlišit a prostřednictvím auta vyjádřit svoji osobnost – pro většinu lidí je totiž auto pořád něčím daleko víc, než jen prostředkem dopravy z bodu A do bodu B.

Vznikem platformy Driving USA tak řešíme 3 hlavní problémy, s nimiž se na současném automobilovém trhu v Evropě potýkáme – vysoké ceny, downsizing a nedostatečný výběr atraktivních modelů odlišujících své majitele od ostatních kupců. Americká auta totiž stále ještě ztělesňují to, po čem většina řidičů opravdu touží – silný motor, řidičské emoce a atraktivní design, to vše přitom za přijatelnou cenu.

Díky našim zahraničním kontaktům a know-how v oblasti mezinárodního obchodu vám tak nyní pod značkou Driving USA můžeme nabídnout unikátní komplexní službu individuálního dovozu auta z USA na klíč – od poradenství při výběru auta až po předání klíčků.

Spolupracujeme s ověřenými partnery a věnujeme pozornost každému detailu procesu dovozu, abychom zajistili, že každé dovezené auto splní očekávání našich klientů. Naše firma se odlišuje od konkurence svým důrazem na individuální přístup a přizpůsobení potřebám každého zákazníka. Věříme, že každý klient si zaslouží pozornost a profesionální péči, což nám umožňuje splnit i ty nejnáročnější požadavky. S námi máte jistotu, že vaše americké auto dorazí do České republiky rychle, bezpečně a bez komplikací.

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro dovoz auta z USA, jsme tu pro vás. Naše mise, vize a hodnoty odrážejí naše odhodlání poskytovat služby nejvyšší kvality. S námi si můžete být jisti, že se váš sen o vlastnictví amerického vozu stane skutečností.

Mgr. Štěpán Mika

Ředitel Driving USA

 

Mise, vize, hodnoty Driving USA

Naše mise

Naší misí je poskytovat zákazníkům v České republice jedinečnou příležitost vlastnit kvalitní a unikátní auta z USA za dostupnou cenu, a nabídnout jim tak alternativu k předražené evropské produkci. Usilujeme o to, abychom zajistili hladký a bezproblémový proces dovozu, který splňuje veškeré právní požadavky a předpisy. Naší prioritou je spokojenost a bezstarostnost klientů, a proto se zaměřujeme na individuální přístup a řešení dovozu auta z USA na klíč.

Naše vize

Naší vizí je stát se jedním z předních poskytovatelů služeb individuálního dovozu zejména nových a předváděcích aut z USA na český trh. Chceme být první volbou pro všechny, kdo touží po americkém voze, a chtějí  to profesionální služby, širokou nabídku a maximální proklientský přístup. Naším cílem je, aby každý automobilový nadšenec v České republice měl snadný přístup k autům z USA, ať už jde o pickupy, moderní sportovní vozy, nebo výkonná SUV.

Naše hodnoty

  • Kvalita: Pečlivě vybíráme každé vozidlo, aby odpovídalo požadavkům našich zákazníků. Kvalita je pro nás prioritou, a proto vozíme pouze nová auta, předváděcí auta nebo ojeté vozy s maximálním stářím 3 roky.

  • Transparentnost: Naši zákazníci mají vždy přehled o každém kroku procesu dovozu. Od počáteční konzultace až po předání klíčů je vše jasné a srozumitelné.

  • Důvěra: Budujeme dlouhodobé vztahy s našimi klienty založené na poctivosti a vzájemné důvěře. Věříme, že otevřená komunikace a férový přístup jsou klíčem k úspěchu.

Kontaktujte nás kvůli dovozu auta z USA

Chcete poradit s výběrem a dovozem auta z USA? Nebo už máte jasnou představu a chcete jen vyřešit dovoz auta z USA? Neváhejte se na nás obrátit, zařídíme pro vás vše na klíč a bez starostí!

Kontaktujte nás ohledně dovozu auta z USA e-mailem, telefonicky nebo si sjednejte osobní schůzku v sídle naší firmy v Praze. Kontaktujte nás ohledně dovozu SUV z USA, dovozu pickupu z USA, případně dovozu sportovního auta z USA, najdeme pro vás nejvhodnější nabídku a zajistíme vše na klíč od A do Z.

Kontaktní formulář

Odesláním formuláře berete na vědomí zpracování osobních údajů.

DrivingUSA.cz

Fortis Equis Trading s.r.o.

Mezi vodami 639/27, Praha 12, 143 00

IČ: 04189957

Společnost je zapsána u Městského soudu v Praze, oddíl C,  vložka 243887

Dovoz aut z Ameriky kontakt